Boek hier uw consultaties online

Hoe werkt het?

U kunt toegang krijgen tot het online verwijzings- en afsprakenplatform Broka door in te loggen met uw specifieke gegevens. Beschikt u nog niet over login gegevens? Dan kan u deze aanvragen via het aanvraagformulier.

Eens u ingelogd bent, bevindt u zich in een afgeschermde omgeving waarin u een overzicht krijgt van het personeel van uw bedrijfseenheid.

 

 

Hoe de toepassing gebruiken?

Om jullie wegwijs te maken in de BROKA-toepassing, werd een e-learningtool ontwikkeld. Deze kan u door hier te klikken raadplegen.

Deze tool stelt de gebruikers in staat, om op eender welk moment en op eender welke locatie de belangrijkste stappen in het boeken en beheren van de afspraken door te nemen.
De gebruiker kan deze toepassing tevens zo frequent als nodig geacht raadplegen.

Gezien wij steeds benieuwd zijn naar jullie feedback omtrent deze e-learningtool, kan u ons via volgende mailbox: 1403.vormingenformations@hr-rail.be jullie feedback omtrent de e-learningtool doorsturen.

 

Om de gebruiksvriendelijkheid van de toepassing te verhogen, worden u een aantal toelichtingen gegeven en vragen gesteld.

Zo boekt u het juiste soort onderzoek, voor de juiste persoon en dit op het voor u meest geschikte ogenblik. 

Indien u problemen ondervindt met de werking van de toepassing BROKA (vb. een leeg scherm wanneer u naar de verwijzingen zoekt), raden we u aan om via uw directe chef een aanvraag in te dienen voor de installatie van Google Chrome. Met Google Chrome zijn er geen problemen bij gebruik van de toepassing.

 

 

Vragen omtrent de BROKA-toepassing zelf kan u via volgende mailbox stellen:   UltraGendaBroka@hr-rail.be