Vorming & Opleiding

Het ontwikkelen van medewerkers is cruciaal voor de creatie van een ware veiligheidscultuur, gekenmerkt door gezonde medewerkers binnen een veilige werkomgeving. CPS beschikt over een multidisciplinair samengesteld vormingsteam die kwalitatief hoogstaande vormingen geven.
Om u als klant nog beter te dienen kan er naast de standaardopleidingen een specifieke opleiding op maat worden uitgewerkt.

Gezondheid

Psychosociaal welzijn

Ergonomie

Ondersteunende systemen

 

Om een zo goed mogelijke interactie tijdens onze vorming te waarborgen, werken we met een minimum aantal deelnemers van 10 personen per opleiding. Indien we 1 week voorafgaand aan de geplande opleiding niet beschikken over dit minimum aantal personen, behouden we het recht om de opleiding op de voorziene datum te annuleren. We bieden de deelnemers dan wel de mogelijkheid om bij de andere geplande opleidingen aan te sluiten. Eenmaal u ingeschreven bent voor de opleiding, zal deze opleiding ook aan uw werkgever worden gefactureerd, tenzij u minimum 1 week op voorhand via het volgend emailadres 1403.vormingenformations@hr-rail.be uw opleiding met een geldige reden annuleert. Is deze termijn verstreken/is er geen geldige reden, raden we je aan om jezelf te laten vervangen door een collega (het volledige deelnamebedrag is dan immers verschuldigd). Geef de naam van jouw collega tijdig door aan onze vormingscel via onze mailbox: 1403.vormingenformations@hr-rail.be.

Contact


Frankrijkstraat 85
B- 1060 Brussel
Email: 1403.vormingenformations@hr-rail.be