Herhalingscursus contact elektriciteit

De herhalingscursus contact elektriciteit is een praktijkgerichte opleiding die de nadruk legt op de belangrijkheid van en correcte en snelle aanpak van een ongeval met elektriciteit.

Duur Kostprijs

 4u (elke persoon 15 min.) 

 92 euro/pp

1. Doel

De deelnemers aan deze opleiding leren de laatste technieken voor het correct toedienen van de eerste zorg aan het slachtoffer. Uitgangspunt hierbij is de opgedane kennis tijdens de vorming 'Contact elektriciteit' en de ervaring op het terrein.

2. Programma

Tijdens de herhalingscursussen komen de verschillende thema’s, behandeld tijdens de vorming 'contact elektriciteit', opnieuw aan bod, zodat de cursist in staat blijft om problemen te herkennen, te evalueren en maatregelen te formuleren.

3. Inschrijven

Werkt u voor Infrabel? Dan dient u zich online in te schrijven via de intrawebpagina van de //Academy. Eenmaal uw manager uw aanvraag via deze weg heeft goedgekeurd, brengt Infrabel Academy CPS hiervan op de hoogte.

Gesloten vorming Vorming op maat
Vorming voor een specifieke groep deelnemers op een overeengekomen moment. Vorming aangevuld met specifieke aspecten/risico's van uw bedrijf, voor een groep deelnemers op een overeengekomen moment.
Aanvraagformulier Aanvraagformulier

Deze vorming wordt verzorgd door gediplomeerde verpleegkundigen met praktische ervaring.