Herhalingscursus hulpverlener

De herhalingscursus hulpverlener is een praktijkgerichte opleiding die de nadruk legt op de belangrijkheid van een regelmatig opfrissen van de opgedane kennis tijdens de basisopleiding.

Duur Kostprijs

 4u (9u-13u) 

 92 euro/pp

1. Doel

De deelnemers aan deze herhalingscursus leren de laatste nieuwe technieken voor het correct toedienen van de eerste zorgen aan het slachtoffer van een ongeval. Uitgangspunt hierbij is de opgedane kennis tijdens de baisopleiding en de ervaring op het terrein.

2. Programma

Tijdens de herhalingscursussen komen de verschillende thema's, behandeld tijdens de basisopleiding, regelmatig opnieuw aan bod, zodat de cursist in staat blijft om problemen te herkennen, te evalueren en maatregelen te formuleren.

3. Inschrijven

Werkt u voor Infrabel? Dan dient u zich online in te schrijven via de intrawebpagina van de //Academy. Eenmaal uw manager uw aanvraag via deze weg heeft goedgekeurd, brengt Infrabel Academy CPS hiervan op de hoogte.

Open vorming Gesloten vorming Vorming op maat
Vorming met open inschrijvingen op reeds vastgelegde data. Vorming voor een specifieke groep deelnemers op een overeengekomen moment. Vorming aangevuld met specifieke aspecten/risico's van uw bedrijf, voor een groep deelnemers op een overeengekomen moment.
Inschrijven Aanvraagformulier Aanvraagformulier

Deze vorming wordt verzorgd door gediplomeerde verpleegkundigen met praktische ervaring.