Reanimeren en defibrilleren met AED

De opleiding reanimeren en defibrilleren is een praktijkgerichte opleiding die de nadruk legt op de belangrijkheid van een snelle aanpak van een circulatiestilstand ten gevolge van een hartstilstand  binnen het bedrijf.

Snelle reanimatie samen met het gebruik van een automatische externe defibrillator vergroot de overlevingskansen van het slachtoffer aanzienlijk.

Duur Kostprijs

 4u  (Theorie en praktijk) 

92 euro/pp

1. Doel

De deelnemers aan deze opleiding leren de technieken van de cardio-pulmonale reanimatie (CPR) in combinatie met het gebruik van een automatische externe defibrillatie (AED). Uitgangspunt hierbij is een stapsgewijze benadering van de situatie door het toepassen van de basisregels van eerste hulp.

2. Programma

De belangrijkste thema's van de opleiding zijn:  

  • basisregels van eerste hulp;
  • cardio-pulmonale reanimatie ;
  • gebruik van een automatische externe defibrillator (AED).

3. Inschrijven

Werkt u voor Infrabel? Dan dient u zich online in te schrijven via de intrawebpagina van de //Academy. Eenmaal uw manager uw aanvraag via deze weg heeft goedgekeurd, brengt Infrabel Academy CPS hiervan op de hoogte.

Gesloten vorming Vorming op maat
Vorming voor een specifieke groep deelnemers op een overeengekomen moment. Vorming aangevuld met specifieke aspecten/risico's van uw bedrijf, voor een groep deelnemers op een overeengekomen moment.
Aanvraagformulier Aanvraagformulier

Deze vorming wordt verzorgd door gediplomeerde verpleegkundigen met praktische ervaring.