Rugsparend werken

De opleiding “Rugsparend werken” is een theoretische en praktische opleiding die de nadruk legt op de belangrijkheid van een correcte houding en het correct bewegen van de rug ter voorkoming van rugklachten.

Duur Kostprijs

3u

 75€ / pp

1. Doel

De deelnemers aan deze opleiding krijgen een inzicht in de manier waarop de rug opgebouwd is en in de manier waarop de rug hoort te bewegen, de lasten en krachten die erop inwerken en de rol die de mechanische belasting speelt bij het ontstaan van rugletsels.

2. Programma

Een THEORETISCH gedeelte over de bouw en de werking van de rug om een inzicht te krijgen in het ontstaan van lage rugpijn.

Een PRAKTISCH gedeelte met oefeningen die een belangrijke bijdrage leveren bij het voorkomen van rugletsels.

3. Inschrijven

Werkt u voor Infrabel? Dan dient u zich online in te schrijven via de intrawebpagina van de //Academy. Eenmaal uw manager uw aanvraag via deze weg heeft goedgekeurd, brengt Infrabel Academy CPS hiervan op de hoogte.

Gesloten vorming Vorming op maat
Vorming voor een specifieke groep deelnemers op een overeengekomen moment. Vorming aangevuld met specifieke aspecten/risico's van uw bedrijf, voor een groep deelnemers op een overeengekomen moment.
Aanvraagformulier Aanvraagformulier